Värikäs täytetty bataatti mantelikastikkeen kera

Värikäs täytetty bataatti mantelikastikkeen kera

Ruoka, joka on paitsi värikäs myös täynnä makua: täytetyssä bataatissa mantelikastikkeella yhdistyvät kermainen täyte, rapeat täytteet ja herkullisen pähkinäinen kastike, ja se on todellinen herkkupala. Täydellinen kaikille, jotka kaipaavat mutkatonta mutta vaikuttavaa ruokaa. Olipa kyseessä sitten kevyt illallinen tai pöydän katseenvangitsija - tämä resepti yksinkertaisesti tekee sinut onnelliseksi!
  • Kokonaisaika:
    55 Min
  • Valmisteluaika:
    15 Min
  • Kypsennysaika:
    40 Min
  • Annokset:
    2

Ainesosat

  • 2kappaletta Bataatit
  • 60g Kale
  • 1kappale Kurkku (pieni)
  • 1kourallinen Granaattiomenan siemenet
  • 1kourallinen Saksanpähkinän ytimet
  • 50g Keitetty kvinoa
  • 2tl Mantelivoi
  • 1rkl Oliiviöljy
  • 1rkl Omenaviinietikka
  • 1ripaus Suolaa ja pippuria
  • 4rkl Valitsemasi jogurtti, makeuttamaton

Sopii:

  • vegaani
  • vegetaristinen

Valmistelu

Kuumenna uuni 190 °C:een ja leikkaa bataatteja hieman. Paista 30-40 minuuttia (tai kunnes ne ovat pehmeitä, koosta riippuen).

Valmista sillä välin lehtikaalisalaatti, jossa on 50 g kypsennettyä kvinoa, pieni kurkku, kourallinen granaattiomenansiemeniä ja saksanpähkinöitä, ja sekoita siihen oliiviöljyä, sitruunamehua ja suolaa.

Sekoita kulhossa 2 tl mantelivoita, 1 rkl oliiviöljyä, 2 rkl omenaviinietikkaa, suolaa ja pippuria mantelikastiketta varten.

Leikkaa bataatti auki (mutta älä leikkaa sitä läpi) ja taita se auki, lisää päälle haluamasi jogurtti, salaatti ja lopuksi kastike.

[#NEWLINE]

Nathalie Gleitmanin resepti

Image of Nathalie Gleitmann
Nathalie Gleitmann
29.12.2023