Tuhansia vuosia sitten ihmiset alkoivat kuivata banaanien, taateleiden, luumujen ja mangojen kaltaisia hedelmiä auringossa tehdäkseen niistä kestävämpiä ja nautittavampia. Kuivausprosessin aikana hedelmä menettää 80-90 prosenttia vesipitoisuudestaan, jolloin myös arvokkaiden ainesosien tiheys ja fruktoosipitoisuus kasvavat. Näin saat entistä voimakkaamman ja tuoreemman maun naposteltaessa.
Käytämme erityistä Seeberger-prosessia pehmeiden hedelmien jalostamiseen. Siksi ne ovat ensimmäinen valinta, jos etsit jotain erityistä akkujen lataamiseen, aamiaisen jalostamiseen tai herkullisten ruokien loihtimiseen. Pehmeät hedelmät sopivat erinomaisesti myös smoothie-kulhoihin ja keittoihin, koska niitä on helpompi käsitellä.
Vihje Sekoita herkät hedelmät, kuten taatelit, viikunat, aprikoosit tai luumut, rapeisiin pähkinöihimme. Puhdasta kulinaarista nautintoa arkeen.
Nauti pehmeistä hedelmistä, jotka ovat todistetusti Seeberger-laatua
Siitä on jo aikaa, kun perheyrityksemme peruskivi laskettiin vuonna 1844. Siitä lähtien me Seebergerillä olemme edustaneet korkeinta laatua... Pähkinät ja siemenet , hienoin Pähkinäsekoitukset valitut Kuivatut hedelmät ja pehmeät hedelmät, herkulliset myslipatukat hieno Kahvi ja suklainen Kaakao . Yllätämme asiakkaitamme jatkuvasti uusilla luomuksilla ja innovatiivisilla tuotteilla, jotka heijastavat ajan henkeä. Pehmeät hedelmät ovat jatkuvan kehitystyön tulosta, joka takaa, että voit nauttia herkullisesta ruoasta jokapäiväisessä elämässäsi. Ja mikä parasta: emme laita pussiin mitään, mikä ei ole kestävää.