Porkkanakakun suupalat

Porkkanakakun suupalat

Pieniä paloja, jotka lupaavat suuria asioita: Porkkanakakun suupaloissa yhdistyvät kaikki rakastamamme klassikko - mehukas porkkana, maukkaat mausteet ja rapeat pähkinät - käytännöllisessä välipalamuodossa. Olipa kyse sitten viihtyisästä iltapäivästä, lounaslaatikosta tai makeasta herkusta aterioiden välissä, nämä palat ovat nopeasti valmistettavia, vastustamattoman herkullisia ja taatusti ihastuttavat kaikkia, jotka niitä maistavat. Täydellisiä kaikille, jotka rakastavat porkkanakakun makua mutta haluavat jotain kätevää!
  • Kokonaisaika:
    15 Min
  • Valmisteluaika:
    15 Min
  • Kypsennysaika:
    0 Min
  • Annokset:
    8

Ainesosat

Sopii:

  • vegaani
  • vegetaristinen

Valmistelu

Laita saksanpähkinät, vanilja, suola ja mausteet tehosekoittimeen. Sekoita noin 15 sekuntia, kunnes muodostuu puolihieno tahna. Lisää sitten taatelit ja porkkanaraasteet ja sekoita 1 sekunnin välein, kunnes muodostuu löysä tahna ja porkkanat ovat juuri ja juuri sekoittuneet. Varoitus: älä sekoita liikaa. Tuloksen pitäisi olla sileä taikina, ei sose.

Lisää 2 ruokalusikallista (18 g) kookosjauhoja ja pulssita, kunnes ne on yhdistetty. Et halua puuroa tai muusia, vaan pehmeän, murumaisen taikinan. Kun taikina on hyvin sekoittunut, lisää sultanaanit (valinnainen) ja sekoita uudelleen.

Pyörittele palloksi käsilläsi - jos pallot ovat liian tahmeita pyöriteltäväksi, lisää hieman lisää kookos- tai mantelijauhoja seoksen kuivattamiseksi.

Koristele hienonnetuilla saksanpähkinöillä (valinnainen) ja nauti heti tai laita jääkaappiin jäähtymään/jähmettymään
.

27.03.2024