Kuumenna uuni 180 asteeseen ylä-/alalämpötilaan ja vuoraa 20x30-senttinen leivinpelti leivinpaperilla. Pese, kuori ja raasta porkkanat. Hienonna hasselpähkinät karkeasti ja laita sivuun.
Hienonna mantelit tehosekoittimessa, kaada kulhoon ja sekoita jauhot, ruokasooda, leivinjauhe, muskottipähkinä, kaneli ja suola. Sekoita kulhossa tehosekoittimessa sokeri, vaniljajauho ja munat ja vatkaa 5 minuuttia, kunnes se on kevyttä ja kermaista. Lisää sitten öljy ja sekoita lyhyesti. Taita sitten manteli- ja jauhoseos joukkoon. Sekoita porkkanaraaste ja kreikkalainen jogurtti lyhyesti joukkoon. Sekoita sitten karkeasti hienonnetut hasselpähkinät joukkoon. Kaada taikina pellille ja tasoita se tasaiseksi.
Kermavaahtoa varten vatkaa tuorejuusto, tärkkelys ja tomusokeri sauvasekoittimella kermavaahdoksi, lisää sitten kananmuna, vaniljasokeri ja sitruunankuori ja sekoita hyvin. Kaada tuorejuustoseos pursotinpussiin, jossa on tähdenmuotoinen suutin, ja pursota seos taikinan päälle ristikkokuviona.
Paista kakkua esilämmitetyssä uunissa 25-30 minuuttia. Nosta pois ja tomusta tomusokerilla.