Vegaaninen lehtikaalisalaatti cashew-karpalosekoituksella

Vegaaninen lehtikaalisalaatti cashew-karpalosekoituksella

Raikas, rapea ja täynnä makua: cashew-karpalosalaatti on täydellinen yhdistelmä suolaista ja makeaa. Kermaisia cashewpähkinöitä, hedelmäisiä karpaloita ja kevyttä vinaigrettea sisältävä voimasalaatti on minkä tahansa lautasen kohokohta. Olipa kyseessä kevyt pääruoka tai lisuke - tämä resepti tuo raikkautta ja nautintoa arkeen!
  • Kokonaisaika:
    15 Min
  • Valmisteluaika:
    5 Min
  • Kypsennysaika:
    10 Min
  • Annokset:
    2

Ainesosat

  • 300g tuoretta lehtikaalia
  • 130g Kikherneet purkista
  • 100g Pienet tomaatit
  • 5rkl vegaaninen jogurttivaihtoehto, makeuttamaton
  • 1rkl Tahini
  • 1kappale Sitruuna mehua varten
  • 3tl Oliiviöljy
  • 1ripaus Suolaa ja pippuria

Sopii:

  • vegaani
  • vegetaristinen
  • laktoositon
Salat mit Cashewkernen, Cranberrys und Tomaten liegt in schwarzer Schüssel auf Holztisch.

Valmistelu

Poista lehtikaalin varret, pese ja leikkaa suupaloiksi. Sekoita vegaanijogurtti, tahini, sitruunamehu, oliiviöljy, suola ja pippuri kastikkeeksi. Hiero kastike hyvin lehtikaaliin käsin. Valuta kikherneet ja pese ja kuutioi tomaatit ja sekoita molemmat salaatin joukkoon.

Nautintovinkki: Lisää lopuksi Seebergerin cashew-karpalosekoitus.

02.06.2022