Luumu- ja kinkkuvartaat fetalla

Luumu- ja kinkkuvartaat fetalla

Pienet vartaat, suuri maku: luumu- ja kinkkuvartaissamme yhdistyvät luumujen hedelmäinen makeus ja kinkun täyteläinen maku, ja ne muodostavat vastustamattoman välipalan. Sopii erinomaisesti sormiruokailuun seuraavissa juhlissa, alkupalaksi tai viihtyisään koti-iltaan. Helppo valmistaa, nopea tarjoilla ja taatusti herkullinen!
  • Gesamtdauer:
    15 Min
  • Vorbereitungszeit:
    5 Min
  • Zubereitungszeit:
    10 Min
  • Portionen:
    12

Zutaten

  • 12Scheiben Raaka kinkku
  • 100g Feta-juusto
  • 2Zweige tuoretta oreganoa
  • 12Stücke Puiset vartaat

Valmistelu

Leikkaa feta 12 noin 2 x 1 cm:n kokoiseksi palaksi. Leikkaa kuivatut luumut pituussuunnassa ja kiilaa pala juustoa jokaiseen luumuun. Taita kinkkuviipale pituussuunnassa, aseta täytetty luumu sen päälle ja kääri kinkku sen ympärille niin, että fetapuoli jää avoimeksi. Kiinnitä puisella vartaalla. Valmista kaikki vartaat tällä tavoin.

Poimi lopuksi muutama oreganon lehti ja aseta ne fetajuuston päälle. Mausta pippurilla ja tarjoile.

Image of Anna Moscagiuri
Anna Moscagiuri
24.05.2022