Vegaaniset banaanipannukakut cashewpähkinöiden kanssa

Vegaaniset banaanipannukakut cashewpähkinöiden kanssa

Aamiaisunelma kaikille pannukakkujen ystäville: vegaaniset banaani- ja cashewpannukakut ovat kuohkeita, hedelmäisiä ja yksinkertaisesti vastustamattomia! Kypsän banaanin ja kermaisen cashewpähkinän yhdistelmä luo erityisen makuelämyksen, joka ei ilahduta sinua vain aamulla. Olipa mukana tuoreita hedelmiä, vaahterasiirappia tai lempikuorrutteesi - nämä pannukakut tekevät jokaisesta päivästä hieman paremman!
  • Kokonaisaika:
    15 Min
  • Valmisteluaika:
    5 Min
  • Kypsennysaika:
    10 Min
  • Annokset:
    2

Ainesosat

  • 1kappale kypsä banaani
  • 200ml Maitovaihtoehto
  • 1tl Vaniljauute
  • 125g Jauhot
  • 1tl Leivinjauhe
  • 1rkl Kookosöljy
  • 50g Tuoreet hedelmät valintasi mukaan
  • 30ml Vaahterasiirappi

Sopii:

  • vegaani
  • vegetaristinen
  • laktoositon

Valmistelu

Pilko kypsä banaani huolellisesti ja sekoita se soijamaitoon ja vaniljauutteeseen. Lisää sitten jauhot ja leivinjauhe ja sekoita taikinaksi.

Kaada sitten kookosöljy kuumalle pannulle ja paista pannukakut yksi kerrallaan. Kaada pannulle kauhallinen taikinaa ja odota, kunnes taikina kuplii. Käännä sitten ja paista vielä 1-2 minuuttia.

Tarjoile pannukakut tuoreiden hedelmien, cashewpähkinöiden ja vaahterasiirapin kanssa.

02.06.2022