Vegaaninen manteli brownie suklaamunat

Vegaaninen manteli brownie suklaamunat

Haluatko makean, vegaanisen pääsiäisyllätyksen? Nämä suklaiset pääsiäismunat manteli-brownie-täytteellä eivät ole vain supermaukkaita, mutta myös täynnä luonnollista energian toimittajat kuten mantelit ja taatelit. Transformoi pääsiäisherkkujasi - tummaa suklaata, rapeita manteleita ja kermaista brownie-täytettä!

  • Kokonaisaika:
    25 Min
  • Valmisteluaika:
    25 Min
  • Kypsennysaika:
    0 Min
  • Annokset:
    3

Ainesosat

  • 100g Mantelit
  • 30g Kookoshiutaleet
  • 30g jauhetut mantelit
  • 2rkl Kaakaojauhe
  • 1tl Kaneli
  • 1ripaus Suola
  • 2rkl Mantelivoi
  • 1rkl Agave-siirappi
  • 80g tummaa suklaata (päällysteeksi)
  • 30g Seebergerin mantelit (päällysteeksi)
  • 2rkl Kookosöljy (päällysteeksi)

Sopii:

  • vegaani
Rohe Mandel-Brownie-Schokoladeneier auf einem hölzernen Tisch mit Kakao, Datteln und Mandeln im Hintergrund.

Valmistelu

Laita täytettä varten kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita, kunnes saat kiinteän seoksen. Muotoile seos pieniksi pääsiäismuniksi ja jäähdytä ne.

Sillä välin on suklaakuorrutuksen aika: sulata suklaa yhdessä kookosöljyn kanssa vesihauteessa koko ajan sekoittaen. Hienonna sillä välin mantelit ja sekoita ne nestemäiseen suklaaseokseen.

Voit nyt joko kastaa mantelibrownie-seoksen suklaaseen ja antaa sen jähmettyä tai kaada suklaa pääsiäismunamuottiin, painaa seoksen siihen ja antaa jähmettyä.

Poista nyt vain muotista ja nauti!

Lena Pfetzer
10.04.2025