Valmistelu
Puolita kurkku pituussuunnassa ja poista ydin. Leikkaa hedelmäliha yhdessä punakaalin ja porkkanan kanssa ohuiksi suikaleiksi, leikkaa tofu noin ½ paksuisiksi tikuiksi.
Kesäkääryleiden valmistelu
Pidä riisipaperiarkki juoksevan veden alla kutakin rullaa varten (yhteensä 12 rullaa) ja aseta se työtasolle. Ripottele keskelle noin 1 tl soijansiemeniä ja peitä sitten pituussuunnassa korianterilla, vihanneksilla ja tofulla, jättäen vasemmalle ja oikealle noin 3 cm tilaa ja ylhäältä ja alhaalta 6 cm. Ripottele päälle karkeasti pilkottuja cashewpähkinöitä, taita sivut sisään ja kääri sitten varovasti mutta tiukasti pohjasta.
Kastikkeen valmistelu
Liuota sokeri kuumaan veteen dipin valmistamiseksi. Hienonna valkosipuli, chili ja kevätsipuli, lisää ne sokeriveteen ja sekoita sitten soijakastike ja limemehu. Aseta sivuun tarjoiluvalmiiksi.