Vegaanisia saksanpähkinä- ja sienitacoja

Vegaanisia saksanpähkinä- ja sienitacoja

Haluatko raikasta, vegaanista tacomakua? Nämä saksanpähkinä- ja sienitacot ovat paitsi supermaukkaita myös nopeita tehdä! Mausteiden ja tuoreen korianterin ansiosta jokainen suupala on nautinto.

  • Gesamtdauer:
    35 Min
  • Vorbereitungszeit:
    10 Min
  • Zubereitungszeit:
    25 Min
  • Portionen:
    6

Zutaten

  • 250g Sienet
  • 1Stück Sipuli, hienonnettu
  • 1Zehe Valkosipuli, hienonnettu
  • 2EL Oliiviöljy
  • 1TL Kumina
  • 1TL Savustettu paprikajauhe
  • 1TL Chilijauhe (maun mukaan)
  • 1EL Soijakastike
  • 1Prise Suola
  • 6Stücke pieniä tortilloja
  • 1Hand voll tuoretta korianteria, hienonnettu
  • 6Scheiben Limes
  • 6Scheiben Avokado täytteenä
  • 200g vegaaninen jogurttikastike täytteenä
  • 1Stück marinoitua punasipulia lisukkeena

Geeignet für:

  • vegan
  • vegetarisch
Tacos gefüllt mit Gemüse und Nüssen, serviert auf einem Teller neben geschnittenen Limetten.

Valmistelu

Liota saksanpähkinöitä lämpimässä vedessä 20 minuuttia, valuta ja laita sivuun.
Raasta sillä välin varovasti sienet ja paista niitä pannulla pienessä määrässä oliiviöljyä, kunnes ne menettävät vetensä ja muuttuvat kauniin kullanruskeiksi. Mausta sienet juustokuminalla, savupaprikajauheella, chilijauheella ja ripauksella suolaa ja sekoita hyvin, jotta maku tulee esiin.
Hienonna nyt liotetut saksanpähkinät karkeasti ja lisää ne pannulle sienien kanssa yhdessä soijakastikkeen kanssa. Sekoita kaikki hyvin ja anna seoksen hautua miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.

Levitä täyte tortillojen päälle, koristele tuoreella korianterilla ja lempilisäkkeilläsi ja tarjoile muutaman limettiviipaleen kera.

Nauttikaa ateriastanne!

Kirsten Ingeneeger
21.01.2025