Vegaanisia saksanpähkinä- ja sienitacoja

Vegaanisia saksanpähkinä- ja sienitacoja

Haluatko raikasta, vegaanista tacomakua? Nämä saksanpähkinä- ja sienitacot ovat paitsi supermaukkaita myös nopeita tehdä! Mausteiden ja tuoreen korianterin ansiosta jokainen suupala on nautinto.

  • Kokonaisaika:
    35 Min
  • Valmisteluaika:
    10 Min
  • Kypsennysaika:
    25 Min
  • Annokset:
    6

Ainesosat

  • 250g Sienet
  • 1kappale Sipuli, hienonnettu
  • 1kynsi Valkosipuli, hienonnettu
  • 2rkl Oliiviöljy
  • 1tl Kumina
  • 1tl Savustettu paprikajauhe
  • 1tl Chilijauhe (maun mukaan)
  • 1rkl Soijakastike
  • 1ripaus Suola
  • 6kappaletta pieniä tortilloja
  • 1kourallinen tuoretta korianteria, hienonnettu
  • 6viipaletta Limes
  • 6viipaletta Avokado täytteenä
  • 200g vegaaninen jogurttikastike täytteenä
  • 1kappale marinoitua punasipulia lisukkeena

Sopii:

  • vegaani
  • vegetaristinen
Tacos gefüllt mit Gemüse und Nüssen, serviert auf einem Teller neben geschnittenen Limetten.

Valmistelu

Liota saksanpähkinöitä lämpimässä vedessä 20 minuuttia, valuta ja laita sivuun.
Raasta sillä välin varovasti sienet ja paista niitä pannulla pienessä määrässä oliiviöljyä, kunnes ne menettävät vetensä ja muuttuvat kauniin kullanruskeiksi. Mausta sienet juustokuminalla, savupaprikajauheella, chilijauheella ja ripauksella suolaa ja sekoita hyvin, jotta maku tulee esiin.
Hienonna nyt liotetut saksanpähkinät karkeasti ja lisää ne pannulle sienien kanssa yhdessä soijakastikkeen kanssa. Sekoita kaikki hyvin ja anna seoksen hautua miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.

Levitä täyte tortillojen päälle, koristele tuoreella korianterilla ja lempilisäkkeilläsi ja tarjoile muutaman limettiviipaleen kera.

Nauttikaa ateriastanne!

Kirsten Ingeneeger
21.01.2025