Vegaaninen hedelmämurska vaniljajäätelön kanssa

Vegaaninen hedelmämurska vaniljajäätelön kanssa

Tämä vegaaninen hedelmäinen crumble on täydellinen herkku kylminä päivinä!
Juurikkaat omenat ja päärynät kohtaavat rapean kaurapähkinä
kuorrutteen.

Vegaanisen vaniljajäätelön kera se on ehdoton kohokohta. Nopea valmistaa ja vastustamattoman herkullinen!

  • Kokonaisaika:
    65 Min
  • Valmisteluaika:
    15 Min
  • Kypsennysaika:
    50 Min
  • Annokset:
    4

Ainesosat

Sopii:

  • vegani
  • vegetarischi
Eine Schüssel mit knusprigem Crumble, serviert mit Vanilleeis, daneben liegt eine Nusspackung.

Valmistelu

Poista hedelmän ydin ja leikkaa se samankokoisiksi paloiksi. Laita hedelmäpalat pannulle, jossa on 1 rkl voita ja 50 g ruskeaa sokeria. Peitä ja hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää tarvittaessa hieman lisää sokeria. Kun hedelmät ovat pehmeitä (mutta säilyttävät vielä muotonsa) ja tarpeeksi makeita, kaada ne keskikokoiseen pataan.

Kuumenna uuni 190 °C:een. Hienonna pähkinät ja sekoita ne kulhossa kaurahiutaleiden, 70 g sokerin, jauhojen, sulatetun voin, ripauksen suolan ja kanelin kanssa. Levitä tämä seos tasaisesti hedelmien päälle.

Paista muruja 30-40 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea. Tarjoile lämpimänä, mieluiten vegaanisen vaniljajäätelön kanssa.

Kirsten Ingeneeger
22.01.2025