Kuori ja kuori omenat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Sekoita omenakuutiot maissijauhon, omenamehun, sitruunamehun ja raastetun tonkapavun kanssa. Raasta inkivääri hienoksi ja lisää seokseen. Anna seoksen hautua noin 10 minuuttia.
Vaivaa taikinaa varten vehnäjauhot, kurpitsamauste, leivontasokeri, hienonnetut saksanpähkinät, kylmä voi, hienonnetut kurpitsansiemenet, sitruunankuori ja ripaus suolaa murumaiseksi taikinaksi. Voitele leivontavuoka voilla ja levitä omenapalat tasaisesti siihen. Murenna taikina muruiksi käsin ja ripottele omenoiden päälle. Lisää päälle kokonaisia kurpitsansiemeniä.
Paista 180 °C:n tuulettuvassa uunissa keskitasolla 30-40 minuuttia, kunnes muru on kullanruskeaa. Sekoita sillä välin crème fraicheen hieman vaahterasiirappia ja raastettua tonkapapua ja tarjoa lämpimän crumblen päälle.
Nauti!