Suklaa 3 kpl

Suklaa 3 kpl

Suklaa, joka eroaa muista: 3 erilaista rikkinäistä suklaata ovat todellinen luova katseenvangitsija! Kolme erilaista makua, jotka on jalostettu pähkinöillä, kuivatuilla hedelmillä ja muilla täytteillä, ovat kohokohta missä tahansa kahvipöydässä tai ihana lahja omasta keittiöstäsi. Nopea valmistaa ja räätälöitävissä - tämä suklaa tekee yksinkertaisesti onnelliseksi!
  • Gesamtdauer:
    45 Min
  • Vorbereitungszeit:
    15 Min
  • Zubereitungszeit:
    30 Min
  • Portionen:
    15

Zutaten

Geeignet für:

  • vegetarisch

Valmistelu

Suklaaseoksen valmistaminen

Hienonna kukin kolmesta suklaalajista. Vain 90 % hienonnetusta suklaasta sulatetaan, loput jätetään sivuun. Sulata kaikki kolme lajia (erikseen!) hitaasti kuumassa (ei kiehuvassa) vesihauteessa kuumuutta kestävässä kulhossa. Suklaa ei saa olla kuumempaa kuin 45 astetta, vesi ei saa olla kuumempaa kuin 65 astetta. On myös tärkeää, että kulho ei kosketa vettä. Lämpötila kannattaa tarkistaa sokerilämpömittarilla. Jos suklaa on liian kuumaa, se muuttuu kuivuttuaan valkoiseksi. Kun kaikki on sulanut, ota kulho pois vesihauteesta ja poista vesi varovasti kulhon alapuolelta liinalla. Varoitus: Varmista, ettei suklaaseen pääse vettä, sillä muuten se kovettuu välittömästi sokerin kiteytyessä.

Matcha inkivääri suklaa

Lisää loput hienonnettu valkoinen suklaa, anna seistä hetki ja sekoita sitten. Tämä jäähdyttää suklaata hieman. Sen pitäisi nyt olla noin 28-29 asteista. Sekoita puolet nestemäisestä suklaasta matcha-jauheen kanssa, kunnes se on kauniin vihreää. Kaada vihreä suklaa leivinpaperilla vuoratulle pellille ja levitä se ohueksi kerrokseksi. Levitä valkoinen suklaa päälle pieninä paloina ja marmoroi hammastikulla. Leikkaa inkivääri kuutioiksi ja ripottele päälle yhdessä sokerihelmien kanssa.

Kanelisuklaa paahdettujen manteleiden kanssa

Lisää loput pilkotusta maitosuklaasta, anna seistä hetki ja sekoita sitten. Tämä jäähdyttää suklaata hieman. Suklaa toimii parhaiten 29-30 asteen lämpötilassa. Kaada suklaa leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, levitä se ohuesti, ripottele päälle paahdettuja manteleita ja ripottele kanelia.

Karpalo Ruby suklaa

Lisää loput hienonnettu Ruby-suklaa, anna seistä hetki ja sekoita sitten. Tämä jäähdyttää suklaata hieman. Rubiinisuklaa toimii parhaiten 27-28 asteen lämpötilassa. Kaada suklaa leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, levitä se ohuesti, ripottele päälle paahdettuja manteleita ja ripottele päälle kanelia.

Anna jähmettyä yön yli viileässä paikassa (ei jääkaapissa) ja murra tai leikkaa seuraavana päivänä suuriksi paloiksi.

02.06.2022