Kahvi Cookie kupit

Kahvi Cookie kupit

Erikoinen kahvihetki: kahvikeksikupissamme yhdistyvät rapeat keksit ja kermainen täytteen nautinto - kaikki syötävässä kupissa! Täydellinen seuraavalle brunssille, kahvihetkelle tai yksinkertaisesti itsesi hemmotteluun. Nämä pienet taideteokset eivät ainoastaan näytä upeilta, vaan ne myös maistuvat upealta. Tee ne, tarjoile ne ja hämmästy!
  • Kokonaisaika:
    30 Min
  • Valmisteluaika:
    30 Min
  • Kypsennysaika:
    0 Min
  • Annokset:
    6

Ainesosat

  • 60g Kaurapuuroa
  • 75g jauhetut mantelit
  • 3rkl Kookosöljy, sulatettu
  • 2rkl Vaahterasiirappi
  • 1ripaus Suola
  • 100g tummaa tai valkoista suklaata
  • 1tl Kookosöljy
  • 2rkl Cashew-kahvikerma
  • 3rkl Vaahterasiirappi
  • 1ripaus Suola

Sopii:

  • vegaani
  • vegetaristinen

Valmistelu

Keksitaikinan valmistaminen

Sekoita 60 g kaurajauhoja, 75 g jauhettuja manteleita, 3 rkl kookosöljyä, 2 rkl cashew-kahvikermaa, 2-3 rkl vaahterasiirappia ja ripaus suolaa, kunnes saat kostean keksitaikinan.

Painele ruokalusikallinen seosta jokaiseen kuppikakkuvuokaan (voit käyttää myös paperivuokia) ja jätä se jääkaappiin sillä aikaa, kun valmistat kinuskin.

[#NEWLINE]

Karamellin valmistus

Laita 150 g siemenettömiä taateleita, 2 rkl cashew-kahvikermaa, 3-4 rkl vaahterasiirappia ja ripaus suolaa tehosekoittimeen ja soseuta, kunnes saat tasaisen karamellin.

Täytä keksitaikinakerros suurella lusikallisella karamellia ja päällystä se sulatetulla suklaalla.

Laita 100 g tummaa tai valkoista suklaata ja 1 tl kookosöljyä pieneen kattilaan ja kuumenna, kunnes suklaa on pehmeää.

Levitä kuppien päälle ja palauta jääkaappiin tai pakastimeen, kunnes se on täysin kiinteää.

Nathalie Gleitmanin resepti

Kuva: Nathalie Gleitmann
Nathalie Gleitmann
29.12.2023
kategoriassa #reseptit