Keksitaikinan valmistaminen
Sekoita 60 g kaurajauhoja, 75 g jauhettuja manteleita, 3 rkl kookosöljyä, 2 rkl cashew-kahvikermaa, 2-3 rkl vaahterasiirappia ja ripaus suolaa, kunnes saat kostean keksitaikinan.
Painele ruokalusikallinen seosta jokaiseen kuppikakkuvuokaan (voit käyttää myös paperivuokia) ja jätä se jääkaappiin sillä aikaa, kun valmistat kinuskin.
[#NEWLINE]
Karamellin valmistus
Laita 150 g siemenettömiä taateleita, 2 rkl cashew-kahvikermaa, 3-4 rkl vaahterasiirappia ja ripaus suolaa tehosekoittimeen ja soseuta, kunnes saat tasaisen karamellin.
Täytä keksitaikinakerros suurella lusikallisella karamellia ja päällystä se sulatetulla suklaalla.
Laita 100 g tummaa tai valkoista suklaata ja 1 tl kookosöljyä pieneen kattilaan ja kuumenna, kunnes suklaa on pehmeää.
Levitä kuppien päälle ja palauta jääkaappiin tai pakastimeen, kunnes se on täysin kiinteää.
Nathalie Gleitmanin resepti