Pähkinävoi-keksit

Pähkinävoi-keksit

Kaikille, jotka rakastavat keksejä: Pähkinävoi-keksit ovat todellisia herkkuja! Niissä on ylimääräinen annos pähkinän makua, ihanan pehmeä rakenne ja juuri oikea määrä makeutta, joten ne ovat täydellinen välipala mihin tahansa tilaisuuteen. Olipa kyse sitten kahvin kanssa nautittavista, makeasta energiannoususta aterioiden välissä tai yksinkertaisesti siitä, että ne ovat niin herkullisia - et halua enää ikinä jättää näitä keksejä väliin. Nopea leipoa ja vielä nopeampi syödä!
  • Kokonaisaika:
    30 Min
  • Valmisteluaika:
    20 Min
  • Kypsennysaika:
    10 Min
  • Annokset:
    8

Ainesosat

Sopii:

  • vegaani
  • vegetaristinen

Valmistelu

Kuumenna uuni 175 asteeseen ja vuoraa leivinpaperilla leivinpelti.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi. Muotoile taikinasta palloja ja aseta ne leivinpellille. Aseta kaksi palloa vierekkäin (niiden pitäisi koskettaa toisiaan), jotta niistä muodostuu maapähkinän muotoinen. Jos taikina on hyvin tahmeaa, kostuta kätesi. Litistä jokainen pallo haarukalla ristikkokuvion luomiseksi. Paista uunissa 9-10 minuuttia tai kunnes ne ovat kevyesti kullanruskeita.

Anna jäähtyä kokonaan ennen täyttämistä. Ne näyttävät pehmeiltä, kun ne otetaan ulos, mutta ne kiinteytyvät jäähtyessään.

Laita noin 2 teelusikallista kookos-mantelikermaa keksien väliin ja paina ne yhteen.

Pidä hauskaa ja nauti!

Nathalie Gleitmanin resepti

Image of Nathalie Gleitmann
Nathalie Gleitmann
29.12.2023