Raaka manteli suklaapatukka

Raaka manteli suklaapatukka

Suklaapatukka, joka inspiroi: raakamantelisuklaapatukoissamme on täydellinen sekoitus pähkinäistä kermaisuutta ja herkkää suklaan makua. Ne on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja ilman leivontaa, joten ne on helppo valmistaa nopeasti ja sopivat erinomaisesti matkalle, välipalaksi aterioiden välissä tai pieneksi energiaboostiksi. Herkku, joka yksinkertaisesti tekee sinut onnelliseksi!
  • Gesamtdauer:
    140 Min
  • Vorbereitungszeit:
    20 Min
  • Zubereitungszeit:
    120 Min
  • Portionen:
    20

Zutaten

  • 50g Kaurahiutaleet
  • 30g Kookosraaste
  • 3EL Maapähkinävoi
  • 2EL Vaahterasiirappi
  • 1EL Kookosöljy
  • 3EL Maapähkinävoi
  • 1Prise Suola
  • 125g Mantelit
  • 150g raaka, tumma suklaa
  • 4EL Vesi

Geeignet für:

  • vegan
  • vegetarisch

Valmistelu

Hienonna kaikki pohjan ainekset yhdessä veden kanssa tehosekoittimessa. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun, noin 24 x 18 cm:n kokoiseen matalaan vuokaan ja tasoita. Jäähdytä jääkaapissa käyttövalmiiksi.

Liota taateleita lämpimässä vedessä 10 minuuttia karamellikerrosta varten. Valuta sitten ja sekoita hienoksi tehosekoittimessa yhdessä maapähkinävoin ja ripauksen suolaa kanssa. Hienonna mantelit karkeasti ja sekoita ne taateli- ja maapähkinäseokseen. Levitä tasaisesti jäähdytetyn pohjakerroksen päälle ja jäähdytä vähintään 2 tuntia. Jaa sitten noin 9 x 2 ½ cm kokoisiksi patukoiksi. Sulata suklaa vesihauteessa enintään 45 °C:ssa, jotta se säilyy raakaruokana. Kasta patukat suklaaseen, anna valua hetkeksi ja anna sitten kovettua jääkaapissa 2 tuntia.

Patukat säilyvät ilmatiiviissä laatikossa jääkaapissa jopa 14 päivää.

24.05.2022