Hienonna kaikki pohjan ainekset yhdessä veden kanssa tehosekoittimessa. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun, noin 24 x 18 cm:n kokoiseen matalaan vuokaan ja tasoita. Jäähdytä jääkaapissa käyttövalmiiksi.
Liota taateleita lämpimässä vedessä 10 minuuttia karamellikerrosta varten. Valuta sitten ja sekoita hienoksi tehosekoittimessa yhdessä maapähkinävoin ja ripauksen suolaa kanssa. Hienonna mantelit karkeasti ja sekoita ne taateli- ja maapähkinäseokseen. Levitä tasaisesti jäähdytetyn pohjakerroksen päälle ja jäähdytä vähintään 2 tuntia. Jaa sitten noin 9 x 2 ½ cm kokoisiksi patukoiksi. Sulata suklaa vesihauteessa enintään 45 °C:ssa, jotta se säilyy raakaruokana. Kasta patukat suklaaseen, anna valua hetkeksi ja anna sitten kovettua jääkaapissa 2 tuntia.
Patukat säilyvät ilmatiiviissä laatikossa jääkaapissa jopa 14 päivää.