Porkkanapannukakkuja saksanpähkinä- ja pistaasitäytteellä

Porkkanapannukakkuja saksanpähkinä- ja pistaasitäytteellä

Uusi tulkinta pannukakuista: Pähkinä- ja pistaasitäytteiset pannukakut ovat todellinen herkku. Saksanpähkinöiden ja pistaasipähkinöiden herkät maut sulavat kermaiseen täytteeseen, joka antaa suosikkipannukakkuillesi sen tietynlaisen lisän. Olipa kyseessä makea kohokohta aamiaisella, jälkiruokana tai erityistilaisuuksissa - tämä resepti on herkullinen kutsu nautittavaksi!
  • Gesamtdauer:
    40 Min
  • Vorbereitungszeit:
    10 Min
  • Zubereitungszeit:
    30 Min
  • Portionen:
    6

Zutaten

Geeignet für:

  • vegetarisch

Valmistelu

Taikinan valmistelu

Sulata voi ja laita se sivuun. Sekoita 4/5 maidosta ja jauhot kulhossa vispilällä, kunnes kaikki kokkareet ovat liuenneet. Anna seistä 10 minuuttia. Lisää munat, suola, sokeri ja porkkanat ja sekoita hyvin. Kuumenna tarttumaton paistinpannu pienellä määrällä öljyä ja paista taikinasta pannukakkuja ja anna jäähtyä kokonaan.

Täytteen valmistus

Hienonna täytettä varten saksanpähkinät tehosekoittimessa ja hienonna pistaasipähkinät. Kiehauta loput maidosta (1/5) ja sokeri kattilassa lyhyesti, ota pois liedeltä ja lisää jauhetut saksanpähkinät, kaneli ja puolet hienonnetuista pistaasipähkinöistä ja sekoita. Anna jäähtyä. Levitä pähkinätäyte jäähtyneiden pannukakkujen päälle. Leikkaa pannukakut keskeltä kahtia ja kääri näin syntyneet puoliympyrät suppiloksi.

Ripottele porkkanapannukakkujen päälle loput hienonnetut pistaasipähkinät ja koristele ne halutessasi persiljalla tai mintulla, jotta ne näyttävät porkkanoilta.

02.06.2022