Vegaaninen välipalalautanen, jossa on erilaisia paahdettuja pähkinöitä

Vegaaninen välipalalautanen, jossa on erilaisia paahdettuja pähkinöitä

Herkkua kaikille aisteille: vegaaninen välipalalautanen, jossa on erilaisia paahdettuja pähkinöitä, on täydellinen yhdistelmä rapeutta ja hienoja makuja. Olipa kyseessä rento ilta ystävien kanssa, erityinen tilaisuus tai juhlien katseenvangitsija - tämä lautanen yhdistää laajan valikoiman pähkinöitä ja tuoreita ainesosia luoden vastustamattoman makuelämyksen. Helppo valmistaa ja aina kohokohta!
  • Gesamtdauer:
    15 Min
  • Vorbereitungszeit:
    5 Min
  • Zubereitungszeit:
    10 Min
  • Portionen:
    2

Zutaten

  • 1EL Neutraali öljy
  • 1Zehe Valkosipuli, hienonnettu
  • 250g Creme fraiche, vegaaninen
  • 1TL valkoinen etikka
  • 1TL Soijakastike
  • 1TL Paprikajauhe
  • 1Prise Suolaa ja pippuria
  • 1Bund Persilja, koristeeksi
  • 1EL Vesi
  • 3Hände voll Valitsemasi vihannekset, esim. porkkana, paprika, kurkku, kaalikankukka.
  • 150g Paahdettu pähkinälajike

Geeignet für:

  • vegan
  • vegetarisch
  • laktosefrei

Valmistelu

Kastikkeen valmistelu

Kuutioi sipuli hienoksi. Kuullota sipulia pannulla pienessä määrässä öljyä noin 5 minuuttia, kunnes se on kullanruskeaa. Lisää tarvittaessa hieman vettä, jotta sipulit eivät paahdu tai tummu liikaa. Sekoita vegaaninen crème fraîche kuutioidun sipulin ja muiden dippiainesten kanssa.

Välipalalautasen valmistelu

Leikkaa vihannekset suupaloiksi ja aseta ne tarjottimelle. Laita Seebergerin pähkinälajike kulhoon ja aseta se välipalatarjottimelle yhdessä ranskalaisen sipulidipin kanssa.

02.06.2022